Vælg en skole med gastronomi i hjertet – en oplevelse for livet!

Gastronomi

Drømmer du om et efterskoleophold, hvor du prøver kræfter med det gastronomiske hjørne og får oplevelserne for livet? Muligheden er lige foran dine fødder. 

Sammenhold

Vil du prøve dine gastronomiske evner af og forbedre dig i køkkenet?

Skolen for Gastronomi er det oplagte valg for dig, der har et bankende hjerte for det gastronomiske hjørne. Her bliver du udfordret og klædt på indenfor feltet. Ydermere handler gastronomien ikke blot om at dygtiggøre sig indenfor madlavning. Det handler i lige så høj grad om at blive bevidst om sunde alternative og gode kostvaner. En investering i god lærdom man kan tage med sig resten af livet. At lære om sunde kostvaner og ganske tidligt i livet lære at inkorporere disse som en naturlig del af livet, er ganske vigtigt. Desuden bliver eleverne også skarpe på, hvad begrebet ” god køkkenhygiejne” dækker over. Du får desuden stor medbestemmelse og ansvar og bliver en vigtig del af planlægning af måltider og madlavning ud fra kreative ideer og påfund. 

Hvorfor vælge et efterskoleophold? 

Skolen for Gastronomi er en kombineret Fri fag- og efterskole beliggende omkring Vejle. Ved at vælge ”en alternativ” skoleform – som fri fag- og efterskole er – får du oplevelser og ikke mindst venskaber for livet. Når unge mennesker kommer væk hjemmefra og for første gang står på egne ben, danner de relationer med stærke bånd og modnes. 

Fordelen ved at vælge netop dette alternativ er også, at man kan kombinere sin hobby med et efterskoleophold – og dermed få det bedste fra to verdener. At sikre sig evnen til at forbedre sine faglige evner indenfor gastronomi, at møde mennesker med samme passion og interesse og samtidig danne livslange relationer og blive udfordret på, hvem man selv er i mødet med andre mennesker, der måske ikke deler samme interesseområde. 

Sundhed

Jagten på den gode fremtid – en forsikring i dit barns fremtid

Vi jagter alle den gode og lyse fremtid, og selvom ingen ved, hvad den præcise opskrift er, handler det altid om at få så mange gode oplevelser og minder som muligt. En måde hvorpå dette kan gøres, er ved at lade dit barn følge sin passion. På Skolen for Gastronomi går faglighed hånd i hånd med passion. Her lukkes ingen døre, der åbnes kun nye.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *