Find det rigtige middel mod lopper og flåter til din hund efter jagtturen

Enhver hundeejer ved, at deres hund elsker at gå rundt og snuse og opdage, når man går tur. Både jord, træer, buske, andre hunde og en masse andet skal udforskes, når I støder på dem. Men det kan nogle gange lede til, at din hund får lopper eller flåter. Og det er rigtig træls. Heldigvis er der løsning: nemlig Bayvantic. 

Prøv Bayvantic, hvis din hund har lopper eller flåter

Når din hund får lopper eller flåter, er det altid lidt uheldigt. For det er naturligvis ikke særlig rart. Dog er det ikke et kæmpe problem, når du opdager det. For det er faktisk ganske nemt at komme af med det igen. Læs om, hvordan du benytter Bayvantic. Når først du lige har læst det, er det nemlig en ganske nem proces. Og det er jo belejligt, for hvem vil ikke gerne af med både lopper og flåter?

Husker du at tjekke din hund for lopper og flåter?

Hvis du tit går ture med din hund i skovområder og lignende, er det vigtigt, at du husker at tjekke hundens pels efter. For lopper og flåter er ikke altid lige til at få øje på ved første øjekast. Så det er bare med at huske rutinen. Skulle du finde noget, der ikke bør være der, er det som sagt nemt at ordne det. Hvis det skulle vise sig at være for svært, er dyrlægen jo altid til rådighed. Men ofte er det slet ikke nødvendigt, når du har Bayvantic. 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *