Brug et skånsomt loppemiddel til din hund efter gåturen

Når man har hund, så har man mange forpligtelser. Man skal fx ud og lufte ens hund, den skal have mad og vand. Men man skal også sørge for at den kommer til dyrlæge for at blive vaccineret. En anden ting, som man skal gøre, når man har hund, det er at give den en kur mod flåter og lopper. Hvis ens hund ikke får det, så kan den risikere at få flåter, som er små blodsugende dyr, som sætter sig fast på huden. Den kan kravle videre fra hunden og over til mennesket og dermed overføre sygdomme, som kan være farligt for mennesker.

Slip af med lopperne

Lopper kan være svære at komme af med, når man først har fået dem indendørs. De sætter sig i revner i gulvet, i ens sengetøj eller sofa. De kan være overalt. Derfor kan det godt betale sig at bruge et middel mod lopper og flåter. Ofte beskytter loppekuren også mod flåter. Derfor er man fri for at købe to forskellige slags produkter. Hvis man har fået lopper, så er det vigtigt at gøre ordentligt rent overalt. Alt tøj og sengetøj skal til vask.

Et skånsomt middel mod lopper og flåter

Når man skal vælge et loppemiddel, så kan det fx være Bayvantic. Bayvantic er et godt middel mod flåter og lopper. Bayvantic beskytter imod begge dele. Det er en mild form for loppekur, som er skånsom mod hunden pels og hud, men som samtidig er dybdegående.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *