Passer dine forsikringer til din livsstil?

Forsikringer er selvfølgelig noget man har, i håbet om aldrig at få brug for dem. Netop af samme årsag er danskerne ofte dårlige til at få kigget forsikringerne igennem, for det er jo ikke så vigtigt med noget du aldrig får brug for vel?
Forkert! Det er utrolig vigtigt at dine forsikringer tilpasses hele livet igennem og passer til din nuværende situation. Her i artiklen kan du læse om 3 af de forsikringer du sandsynligvis skal tilpasse flere gange i løbet af dit liv. 

Din ulykkesforsikring

Din ulykkesforsikring afhænger både af hvad du laver på dit job, men også hvad du laver i din fritid.
Du kan selvfølgelig vælge kun at være deltidsforsikret så den ikke afhænger af dit job, men en ulykkesforsikring koster ikke mere end at det ville være et dumt fravalg.
Dyrker du f.eks. ekstremsport eller går på jagt, så vil din ulykkesforsikring være lidt dyrere end hvis du folder servietter og samler frimærker. 

Din bilforsikring

Når du skifter bil, så er det helt normalt at få en bilforsikring på baggrund af model og alder.
Du kan dog også have brug for at justere din bilforsikring imellem at du skifter bil. Det kan f.eks. være hvis du skifter job og kommer til at køre meget længere, eller kortere om året.

Tager du på jagtrejse i udlandet, så tæller de ekstra kilometer også med i hvor langt bilen kører hvert år, og forsikringen regnes ud på et gennemsnitligt km. tal om måneden. 

Din indbo forsikring

Med tiden sker der gerne det at vi får skrabet mere og mere sammen i vores hjem. Har du købt et eller flere jagtgeværer, noget nyt fed elektronik, fået installeret nyt køkken osv.? Det er alt sammen med til at forøge den værdi du har indbo for, og så skal din forsikring selvfølgelig justeres herefter.
Det kan derfor være en god ide, i hvert fald hver andet år, eller efter større indkøb af få passet forsikringen til.
Du kan ofte få en rejseforsikring der er inkluderet i enten din indbo forsikring eller din ulykkesforsikring. Det er vigtigt uanset om du rejser en eller flere gange om året.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *